dinsdag 30 januari 2018

Henna Brows


Nieuwe behandeling! 
Jaaaaa weer iets nieuws bij KnipZe Almere! Weer een certificaat en dus een behandeling rijker. 
Hoewel henna natuurlijk al eeuwenoud wordt gebruik, is
Brow Henna de nieuwste trend op wenkbrauwgebied.Het is dan ook een geweldige manier om je wenkbrauwen te kleuren. Omdat je niet alleen de haartjes verft, maar ook de huid voor,
wel 5 tot 14 dagen!
Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag. 
De henna zorgt voor strakkere en vollere
wenkbrauwen. Een echte power brow! 


Bij Henna Brows wordt allereerst de huid gescrubd en de wenkbrauwen gewassen. Dit zodat de verf mooi pakt op de huid en de haartjes.
Na het reinigen worden de wenkbrauwen opgemeten en in model gebracht dmv Threading of Wax. Daarna worden de wenkbrauwen getint met Henna.

Henna Tinten
Naast de basis kleuren, Light, Medium & Dark zijn er verschillende tinten Henna welke onderling gemengd kunnen worden zodat er voor iedereen een geschikte kleur is. De Henna heeft ook hele mooie lichte kleuren en is dus ook geschikt voor lichte/ blonde wenkbrauwen. Voor de donkere wenkbrauwen zijn er extra intense kleuren.

Henna is zeer geschikt voor mensen die weinig wenkbrauwen van zichzelf hebben. Met Henna kun je tevens (kleine)correcties in de wenkbrauwen aanbrengen.
Maar ook als je de stap naar permanete- make-up nog niet aandurft is Henna een mooi alternatief!

Voordelen:
-Geen dagelijkse wenkbrauw make-up meer nodig-Tot  6 weken een mooie glanzende wenkbrauw kleur-Duurzame, natuurlijke kleuring-Vervaagt niet-Veilig en effectief
 -Geurloos, geen ammoniak 




Veiligheid staat voorop. In een aantal gevallen is het helaas niet mogelijk om Henna Brows toe te passen. Er vind vooraf altijd een intake plaats.Zwangerschap, alopecia of chemotherapie, overgevoeligheid voor Henna, allergie voor noten (walnoten),Reactie/ uitslag haarverf, wenkbrauwen welke recent een Chemische kleuring gehad (binnen 2 weken)      

Geen opmerkingen:

Een reactie posten